De vele marktpleinen van de toekomstplaneet

Als onderdeel van mijn “huiswerkopdracht” vanuit het strategiepanel struin in de fora langs om weer even de juiste inspiratie op te doen.
In ons fantastische web van fora, heen en weer klikkend tussen Planeet GroenLinks, de diverse fora van Toekomst GroenLinks en ons GL Web, schiet ik in de lach als ik een forumbewoner tegenkom die actief mee doet, een mening heeft maar toch volgens de moderator de weg lijkt te zijn kwijtgeraakt “nou kies je net het verkeerde subforum, ik verplaats hem even voor je”. Dacht je een strateeg te zijn, blijk je een Beginselaar, gelukkig wordt je mening ras in het juiste hokje gelegd en weet de volgende bezoeker weer waar die het zoeken moet. Ook op het web houden wij GroenLinksers gelukkig van bomen, bossen en het woud.

De ware gedragsdeskundige ziet in mijn stukje geen cynisme maar het uitstellen van het zelf “echt aan de slag gaan”.


admin