Weer naar school

Hij leek nog het meest op een stuiterbal met alleen een audiolijn uit functie. Luisteren naar input in zat er bijna niet meer in.

Vandaag mocht Tim weer naar school naar een nieuwe klas in de middenbouw. Stoer stuiterend en superenthousiast maakte hij vanochtend het vrijliggend fietspad weer onveilig met zijn heftig zwaaiende fietsvlag.

Wat is hij er aan toe. “mam ze zongen allemaal liedjes die ik niet kende, zelfs twee in het frans, maar ik zong gewoon mee hoor, net alsof ik het al kon” De grote man werd aan het eind van de ochtend toch liefdevol opgewacht door zijn oude juf om even snel te horen hoe het haar leerling vandaag vergaan was. Groot worden onder begeleiding.

En overigens stortte deze stoere stuiterbal s’middags in bijzijn van moeders lekker helemaal in. Precies zo als het gaan moet. Morgen stuitert hij lustig weer verder met een moeder die daar lustig achteraan hobbelt, het snapt ,maar hem even niet bijhoudt, maar dat was ook wel de bedoeling waarschijnlijk.


maureau