22.22

Net niet zonder fysieke kleerscheuren gehaald maar het is zover: herfstvakantie.

Meteen begonnen aan favoriete herfstvakantie onderdeel, niet werkende onderdelen van de computer aan het werk krijgen.

Vanavond staat het onderdeel geluidskaart en microfoon werkend krijgen op het program.

Voorlopig wint de onwillige computer.

Al zo lang dat ik het mij voor de zoveelste keer in mijn leven opvalt dat ik heel erg vaak op een klok zie dat het 22.22 uur is.

Vast onzin, maar ik kijk voor mijn gevoel heel erg vaak om 22.22 op de klok.


admin

36 COMMENTS
 • marlen

  dat heb ik nou ook zo vaak. 11.11 uur en 22.22 uur. Ik ken meerdere mensen die het ook hebben. wat zou het betekenen?

 • farah

  ik heb dat ook met die tijden

  mijn tijden zijn 22.22, 13.13, 14.14

  weet jij er wat van

  mail me dan a.u.b.

 • Pascal

  Ik heb het ook, ongeveer 3 jaar. Elke keer maar weer, thuis of van huis, zojuits nog, ik kijk zo uit het niets naar mijn horloge, en jawel 22.22 Mijn mp3 speler speelde steeds nummer 22 af, hij telde tot 22 en een tijdje later begon hij weer op 0 en dan weer tot 22 seconden, even later op nummer 22 is mijn display kapot gegaan.

  Overal waar ik dan ook ben s’avonds, ik kijk ergens heen, en zie ik 22.22 22 is ook een meestergetal, maarja, wat zeg dat nu, ik weet het ook niet meer…………..

  Groetjes Pascal.

 • Arzu

  heeY Menseen =O… k heb ook wat jullie altijd hebben..22.22 -_-

  k weet niet wat t betekent ,.. ik hep ook vaak ander zoals 17.17 15.15. enzo.. maar meestal 22.22

  als jullie t weten willen jullie me dan n mailtjee sturen??

  liefs Arzu

 • bram

  Kwam toevellig hierop terrecht, heb heel mijn leven dit al!!! gisteren was het toppunt!

  1x om 22.22 even later om 2.22 daarna op mijn gsm gekeken en ja hoor 2.22. het gekke was dat om 2.22 ik in bed lag en nog niet lag te slapen. ik had mijn ogen dicht en het leek net of er iemand een foto van mij maakte…tenminste ik zag een flits. ik deed mijn ogen open…keek op de wekker en ja hoor…2.22. Heb er geen angstig gevoel bij…maar iets of wat wil mij denk ik iets duidelijk maken. heb er nooit niet veel van begrepen. ben best benieuwd wat dit kan zijn. Ik zie op deze site ook geen verduidelijking van die tijden. misschien moeten we een discussie aangaan….

 • monica

  hallo allemaal,ik ben nieuw op deze site en ben hier terecht gekomen omdat ik ook wel eens wilde weten wat dit betekend.ik heb dus ook vaak dat ik bijvoorbeeld 22.22 uur zie staan als ik plots op de klok kijk, of 11.11 of 14.14 etc.ik heb dan altijd het gevole hier bewust naar toe wordt getrokken dat ik moet kijken hoelaat het is…
  jammer dat niemand nog weet wat het is….
  groetjes monica

 • Eliane

  hallo iedereen, wat jullie beschreven over tijden heb ik ook al een hele tijd. Of het nou 13.13 uur is of 17.17 uur ik merk dat het me steeds vaker voorkomt per dag. Heeft iemand enig idee wat dit betekent? Groetjes Ekiane

 • Saranna

  Gisteravond zag ik op het Leidseplein de aankondiging voor de tram:

  Lijn 2 om 22.22

  Ik had een foto moeten nemen.

 • Lotte

  In feite is het simpel; behalve dan van die man die in bed lag, maar

 • Jeanet

  Hi,
  Wat jullie allemaal ervaren met deze nummers heb ik ook, dit zijn meestergetallen of masternumbers. Een boodschap, communiseren met de andere wereld. Ga naar google.nl of nog beter goolgle.com, daar staat heel veel te lezen over deze nummers.

  Groetjes,
  Jeanet

 • eelke

  He,
  Vooral 22:22 komt te vaak voor.. en het rare is dat ik het een bepaalde periode heb gezien.. een tijd weg was en rond de zelfde periode, met ongeveer vergelijkbare omstandigheden 2 jaar later weer helemaal naar voren kwam 22:22, niet alleen op de klok, maar met heel veel dingen met nummers.
  en niet alleen 22:22 maar ook 23:23, 11:11, 10:10 17:17 e.d. of net omgekeerd zoals 10:01 enzo.
  zelf ben ik er nog niet helemaal uit wat het is en of het met een bepaalde situatie te maken heeft. mij zelf valt het wel op dat het waarschijnlijk te maken heeft met bepaalde situaties waarin je jezelf bevind. maar verder???
  Heeft iemand nog een idee van hoe of wat? dit kan gewoon geen toeval meer zijn.

  Groetjes,
  Eelke

 • annelijn

  ik heb het nu al 3 weken lang. en ik word er gek van. heb t echt 3, 4 of 5 keer per dag. Net dus met 22:22, vanmiddag ook al met 12:12 en 17:17.
  Heb niet echt het idee dat iemand me wat wilt duidelijk maken. Heb laatst wel een situatie meegemaakt dat ik echt dacht dat er een engeltje rust op mn schouder, maar ik heb dat met die tijden echt al 3 weken lang ofzo. heb t nog nooit zo vaak gehad..

 • Wouter

  Hey mensen, ja ik heb dit ook al een jaar nu. Ik weet nog steeds niet wat het moet betekenen. http://partyflock.nl/topic/974966:Gelijke_getallen_22_22_telkens_op_de_klok_zien.html
  hier een topic op een jongeren site. Als er andere mensen zijn die willen mailen hierover die hetzelfde hebben cokekick@hotmail.com.
  Groetjes,

 • vincent

  t zijn Engelen die iets willen vertellen , maar helaas ik weet ook nog steeds niet wat

 • Luitzen de Graaf

  Ook ik ervaar het elke dag en las een bericht er tussen je jezelf daar op aanstuurt, maar dat is kant en klaare onzin, zoals anderen dat waarschijnlijk ook zullen bevestigen. Eerst heb ik hier namelijk ook aan getwijfeld, maar vervolgens kwam ik het zoveel tegen dat het geen toeval meer kan zijn. Ergens in het moeilijk te begrijpen, maar het is zeker een boodschap, alleen de diepere betekenis is nog een raadsel. Ik heb het trouwens niet alleen met getallen, maar ook met letters en andere dingen. Ik zie het wel als iets bijzonders en ben ook zeker van mening dat er iets gaat veranderen, maar hoe, wat en waar weet ik niet precies. Missschien heeft het iets met 2012 te maken. Ik geloof iig niet meer in toeval en het heeft een doel, net als ons bestaan, maar waar we heen gaan zie ik nog niet helemaal. Probeer er elke dag van te genieten, maar soms wordt ik er ook wel een beetje gek van. Ik wens iedereen er heel veel succes mee en zie het maar als iets waardevols. Voor vragen mag er gemails worden…

 • Luitzen de Graaf

  Kijk die tijd dan van mijn bovenstaande bericht. Niet te filmen toch?

 • Luitzen de Graaf

  Oja, de gegevens voor contact…

 • nathalie

  zooo herkenbaar!dacht dat ik gek aan het worden was ,maar er zijn meer mensen die dat gelukkig hebben!valt een last van mijn schouders….maar wat betekent het dan?

 • Luitzen de Graaf

  Dat we opweg zijn naar een nieuwe tijd. Wat weet je over 2012?

 • Luitzen de Graaf

  Look the time…

 • Pascal

  Ja en zie hier de tijd, hahaha………….. laatst in de auto: 222222 km ­čÖé

 • Luitzen de Graaf

  en hoe ben je hier terecht gekomen?

 • Patt

  Tja, niet zo eenvoudig allemaal ….;-))

  Misschien in deze richting zoeken…?:
  http://www.biblewheel.com/Wheel/Spokes/Tav_seal.asp

  Nu ook niet bepaald slappe koffie, maar elk kan misschien eigen resonantie in zoeken..?
  grtjs
  patt.

 • Pascal

  Hmm Patt? Resonantie kan een feit zijn. Elke atoom heeft zijn eigen trilling. Zo kan een bioresonant werken. Maarja 22 kan ook opmerkelijk worden, maar toch. Had het vanavond weer, ik stap ff achter de computer weg, kijk zo ff rechts in de hoek, en ja hoor, 22.22! Biologische klok? Dat dacht ik eerst, totdat er meerdere dingen verschenen met 22, zowel positief als negatief. De mens weet en kent nog weinig. We hebben ogen, oren, neus, gevoel en hersenen. Als iemand mijn portomonee verstopt in de grond, en ik foces er mij op, kan ik h’m terug vinden dmv wichelroede. Verklaar dat maar eens? Net zoals 22.22! Ach waarom over een antwoord erop……… blijft gezellig zo!:)

  Groetjes Pascal

 • wouter

  Ik heb het ook vaak, met 22.22 of 2.22. Maar het is natuurlijk zo dat 33.33 of 44.44 etc. nooit voorkomt. Ik ben ook geneigd te geloven in een teken, maar het zal inderdaad wel zoiets zijn als dat dat nu eenmaal meer opvalt. In het andere geval ben ik bang dat de wereld vergaat in feb 2222 om 22.22 uur ofzo hehe. Was ook heel eng is is dat Alex en Maxima op 222 getrouwed zijn. Ik heb het niet zo vaak met 11.11 omdat ik dan aan het werk ben. Soms denk ik dat 22.22 mijn bedtijd zou moeten zijn, wat wel verstandig zou zijn in mijn geval. Het hangt er denk ik vanaf of het voor jou persoonlijk waarde heeft. Zo zie ik soms ook een tekst die erg op mij van toepassing lijkt, vandaag nog: What got you here won’t get you there. Het zal jullie wel niets zeggen, maar het klopt voor mij als een bus. Voor zoiets is een woord maar die ben ik vergeten ­čÖé

 • Wouter

  Ik zit ff in China dus het was hier net 22.22 toen ik begon met schrijven, de tijd hier was dus 22.35 bij plaatsen bericht.

 • Sam

  hallo, ik kreeg toen straks een theorie van iemand..hierover en ging nog even googlen of er meer over te vinden was en toen kwam ik hier.
  Ik zal die theorie hier even plaatsen:

  11.11 is altijd positief
  Het is een signaal vanuit een wereld die wij niet kennen, maar waarvan wij weten dat die goed is. Het signaal zegt dat je goed om je heen moet kijken. Dan zie je wat er werkelijk aan de hand is.

  Het is tijd om de deuren en ramen open te zetten naar die nieuwe wereld. Wees niet bang. Jij bent uitverkoren om de stap te maken naar de grotere werkelijkheid. Jij hebt eigenschappen waardoor je anderen voor kunt gaan naar een nieuwe wereld om in te leven en lief te hebben. Te transformeren van dualiteit naar Eenheid.

  Als je op dat moment geen tijd hebt voor meditatie, neem dan in ieder geval even kort de tijd om gezondheid te wensen voor de zieken die je kent, en wens vooral wereldvrede.

  De legende
  Heel lang waren er 1.111 midwezens. Zij hebben om het kenmerk 11:11 gevraagd en dat hebben zij ook gekregen. Midwezens leven in een wereld tussen de onze en die waar wij heen gaan na onze dood. Voor ons zijn zij de dichstbijzijnde entiteit. Zij zijn bijna fysiek aanwezig, maar van een materiaal dat wij niet kunnen zien. Eigenlijk zouden wij ze moeten kunnen zien en een enkeling kan dat ook. Maar ergens op de evolutionaire weg is dat fout gegaan.

  Midwezens zijn eigenlijk aardengelen, beschermengelen of bewakers van je spirituele gezondheid, kortweg “Engelen”. Ze houden ervan om je een beetje te plagen. Zo krijgen zij aandacht zonder dat je er bang van wordt. Het kan zijn dat een lamp aan en uitgaat als je langsloopt. Ook stoplichten kunnen zij be├»nvloeden. Maar vraag hen niet teveel om je electronica te be├»nvloeden. Niet alle apparaten kunnen daar tegen.

  Volgens mensen die zich al langer met deze materie bezig houden moeten er inmiddels miljoenen engelen zijn. Vele malen meer dan de originele 1.111. Mocht je ze zien, dan zijn zij gemaakt van licht en makkelijk te vertrouwen.

  Waarom roepen ze mij?
  De midwezens hebben in jou eigenschappen gevonden waardoor je hen kunt helpen om de nieuwe wereld vorm te geven. Je hoeft niet direct minister president te worden. Maar je hebt een mogelijkheid om velen te beïnvloeden. Dat kan als leidinggevende of leraar, maar ook als kunstenaar of (aanstaand) moeder van een bijzonder kind dat jouw goede invloed nodig heeft. Het begin van een nieuwe wereld kan angst voor het onbekende oproepen. Met jouw invloed kun je mensen gerust stellen, hun angst wegnemen.

  Maar misschien is het veel eenvoudiger en roepen ze jou omdat jij in staat bent om hen te horen. 11.11ers blijken vaak latent veel talent te hebben voor psychische, spirituele en paranormale zaken. Dat blijkt vaak nadat je contact zoekt met de midwezens of hun aanwezigheid erkent. Als ze jou naar een klok kunnen laten kijken, dan kunnen zij je op veel meer terreinen beïnvloeden. Midwezens werken in teams. Zij staan allen voor je klaar. Gezamenlijk hebben zij alle kennis die nodig is om jou je belangrijke taken te laten doen.

  Bijna iedereen krijgt eerst 11:11 signalen. Maar zodra je de entiteit erkent of je weet dat 11:11 geen toeval meer is, krijg je soms andere signalen. Dat betekent dat je persoonlijk geroepen wordt. Als je bijvoorbeeld ineens op alle klokken de tijd ziet met 03 aan het eind, dan kan het MN03 zijn, of bij .22 kan het ABC22 zijn. Dat zijn midwezens die door meerdere personen gesignaleerd zijn.

  Bedenk dat je ook “Nee” kunt zeggen. Misschien heb je geen tijd of heb je nu geen tijd of zin. Dat heet “vrije wil” en je zult merken dat het ook belangrijk is of je zelf een volgende stap wilt maken.

  Al eeuwen bezig
  Jeane d’Arc werkte met engelen, hele pelotons kon zij aanroepen. Dante Alighieri werd ge├»nspireerd door Beatrice. Winston Churchill kreeg belangrijke informatie tijdens zijn hazeslaapjes. Nostradamus dacht dat de helderzienden de midwezens voor God aanzagen. Ook de grote Baptist werd door hen geholpen. Door de eeuwen heen zijn de midwezen altijd betrokken geweest bij veranderingen die nodig waren.

  Verwijzingen
  In het boek Urantia zijn een aantal verhandelingen geschreven over midwezens, bijvoorbeeld verhandeling 77. Dit boek stamt uit 1950 en kent 2000 pagina’s. Urantia staat volledig online.

 • JJ

  Hoi allemaal. Ineens kwam ik op de gedachte om eens te kijken hoeveel mensen dit zouden hebben, zo kwam ik hier terecht. Zo vreemd allemaal. Ik zie al jaaaren 11.11 en 22.22 op de klok. Zonder reden, ik hoef helemaal niet te weten hoe laat het is, maar opeens kijk ik op een klok, en hopla ! Soms lig ik al om 21 u in bed, en opeens schiet ik wakker, en ja hoor, 22.22 op mijn wekker. Sam jou bericht zet mij helemaal aan het denken. Niet dat ik zo direct in midwezens geloof, jij spreek over 02 en 03, wel mijn geboortedatum is 02.03.’83. 8+3 = 11 ??? mja, als hier mensen zijn die het hier over willen hebben, ik heb messenger, of mail me, bouchetwim@hotmail.com grtz

 • jdv

  ik sluit me bij JJ (11.31) aan, ook ik ben een elf, net als mijn zoon: 23-06 en 06.05, ik dacht er laatst pas aan. Vandaag had ik een belangrijk bewustwordingsmoment, mijn aandacht wordt naar de klok getrokken: 2.22. Ik heb het heel vaak, dubbele tijden, een jaartal dat maar blijft terugkeren enz. ik noemde vroeger 11.11 altijd elfen uur dus onbewust zat ik daar niet ver van af..

 • Luitzen de Graaf

  Vandaag twee films uitgebracht: 2012 & When the earth stoot still..

 • Luitzen de Graaf

  op 11, maar misschien 5min. to early..

 • Wes Claeys

  Hey,

  heb ook constant die tekens, 11.11 uur… 15.15… en het getal 13 kom ik heel vaak tegen. Ook mijn geboorte datum… 1 + 3 + 1+9+8+7 = 11… Elke keer ik zoiets merk of zie krijg ik altijd een koude rilling.

 • jdv

  Dit is maf: LOTTE noemt in onderstaand stukje volgens mij zo maar 12.48. ALs ik me bedenk dat ze toen de tekst nog af moest maken en alles invullen hoe kan dit dan precies om 12.48 gepost zijn?

  Of zie ik ze nu vliegen?
  *************************************************************************

  quote
  In feite is het simpel; behalve dan van die man die in bed lag, maar

 • Johan

  Hoor het steeds meer en meer over bepaalde tijden zelf nog niet meegemaakt maar wel andere dingen.
  Denk aan een bericht versturen om 22,10 en later het bericht nakijken en een andere tijd zien.
  Heb ik ook vaak met email verzending hoe is dit te verklaren.

  Weet iemand het ben ik heel benieuwd naar.

  Alvast bedankt gr Johan

 • Luitzen de Graaf

  Vandaag 13:13 & 20:20 en ook nog op 538!-) 538? Wat een dag!-)

 • Claudio

  Ik heb ook zeker wat met het getal 2. het kan geen toeval zijn zoals m.b.t. tijde gesuggereerd wordt. Ook ik zie vaak 22.22 op een klok (ook wanneer deze niet geod loopt) of wordt ’s nachts wakker om 2.22, maar ik kan ook op mijn CD-speler kijken en dan is het nummer 2 minuut en 22 seconden bezig. Of ik krijg nummer 222 als ik mijn jas in een garderobe ophang en ga zo maar door. Gisteren ging het hier over bij radio 538…toen ik hier naar zat te luisteren reed ik langs hm-paal….22,2.

 • fred

  tssssss en ik denken dat ik dat als enigste had. echt waar mijn hele leven al. Toch RAAR

 • Luitzen de Graaf

  Geachte lezers,

  Ook ik heb al enige jaren de ervaringen met getallen. Wat gebeurt er in ons onderbewuste? Wat ligt er opgeslagen en gaat er vrij komen? Wie laat ons dit zien en waarom? Wat is het doel? Is het tijd om wakker te worden uit onze roes/sleur en eindelijk weer ons hart/liefde te volgen?

 • linda

  ik heb dit ook al jaren en jaren, begonnen in 1997 geloof ik. eerst zag ik alleen 11.11 maar de laatste jaren ook 22.22. nooit gedacht dat het iets zou betekenen en zeker al niet dat zoveel mensen dit ook hebben. een paar dagen terug heb ik :the little grandmother" leren kennen (niet in person hoor) maar ik had nooit van haar gehoord. Ze spreekt over 2012 en de grote verandering die onze aarde gaat krijgen. Via dit onderwerp kreeg ik ook van iemand iets over het zien van 11.11 te horen. heeft schijnbaar te maken met verruiming van je bewustzijn. in ieder geval wel heel "toevallig"wat er de laatste tijd allemaal gebeurd, de info die ik krijg en echt van binnenuit WEET dat het klopt (heb ik nog nooit eerder zo sterk gevoeld) en misschien is het idd wel de bedoeling dat wij bijdragen aan de bewustwording/ontwaken van iedereen op aarde:: we moeten vanuit ons hart gaan leven en niet meer vanuit ons denken. we hebben de aarde aardig naar de tering geholpen en dit kan zo niet langer. Voor degenen die haar nog niet kennen: kijk op youtube maar eens naar the little grandmother: ze heeft een zeer belangrijke boodschap voor ons allen en geeft ook antwoorden op een aantal belangrijke vragen. liefs Linda

 • Gwen

  Wat leuk dat ik dit forum heb gevonden. Ikzelf heb dit de laatste tijd ook heel vaak maar wel met meerdere tijden zoals 15.05 00.00 17.17 etc en natuurlijk ook wel 22.22
  Vind het ook heel byzonder en geloof ook zeker niet in toeval.
  2012 is een feit, daar kunnen we niet onderuit. Geloof best dat het ermee te maken kan hebben. liefs

 • illusieofecht

  Oke, om even heel duidelijk te zijn.. Heel veel mensen hebben het vaak door de war, je hebt de illusie, jij bent gewend om rond tien uur ergens voor gewaarschuwd te worden (dit gebeurt vaak door je impulsen) en het gaat van: ooh het is 10 uur, straks is het al 22.22 , dit is iets wat je vaak moeilijk kan negeren, het gebeurt volledig automatisch.. Maar wat je ook hebt is ‘echt’ je probeert het te ontlopen, je hebt hekel aan dat nummer gekregen omdat je van alles meemaakt met dat nummer, meestal minstens 1x per dag.. Het kan zowizow niet dat je hersenen automatisch reageren op wakker worden om 22.22 of 2.22, ik bedoel de wekker heeft al moeite om me wakker te maken laat staan iets dat geen herrie maakt… Dit is vaak waar je bang voor kunt worden, nou heb ik al paar keer gezocht en 11.11 en 22.22 zijn angel’s numbers etc. Moeten jullie ook opzoeken, want in deze forums heb je van die ‘professoren’ die nog steeds in ‘evolutie’ geloven… Dus is het niet slim om afgeleid te worden door dit soort waanzin, waarom niet? Ik geef een korte beschrijving waarom… Deze mensen ( wij allemaal ) zijn altijd bezig met de slimste zijn.. Maar stel je voor wij leven even als voorbeeld in de 15e eeuw.. Wat zouden de mensen met me doen als ik een tv programeer en hem aan doe? Mensen zouden me op de brandstapel gooien… Bovendien zouden ze me EERST uitlachen en bespugen omdat ik namelijk beweer iets te kunnen doen wat volgens hun nooit zou kunnen ‘bestaan’ (OMDAT een mens altijd de slimste wil uithangen) dus ik heb een enorm hekel aan mensen die zeggen dat er geen dingen bestaan zoals “spoken” laat ik het zo maar even benoemen.. Alleen omdat wij namelijk allemaal het zelfde denken: dat we de slimste zijn ­čÖé ik hoop dat de mensen die bv. wakker worden om 2.22 niet in de maling genomen worden door de betweters, volg je hart, soms zijn er nu eenmaal onverklaarbare dingen die wij niet kunnen of sterker nog niet MOGEN weten, soms is de waarheid onrealistischer dan een leugen. Ik wens jullie een prettig zoektocht, onthoud wat ik jullie allemaal verteld heb, een mens zal nooit alles kunnen weten omdat we namelijk altijd denken dat we alles al weten ­čÖé
  Groetjuhs

Comments are closed.