Lijn 6 terug op de Overtoom

Vanaf vandaag is lijn 6 weer terug op de Overtoom.

Wij waren destijds erg ongelukkig dat tram 6 niet meer over de Overtoom reed.

Na veel gesprekken en inspanningen van onze portefeuillehouder Werner Toonk, de plaatselijke SP en andere politieke partijen, het GvB, de stedelijk wethouder Mark van der Horst en de dienst IVV is het toch gelukt de lijn weer terug te krijgen.

Zaterdagochtend reed de tram alvast een ererondje met Werner Toonk (lees hier zijn verslag), die de taak van bestuurder kennelijk wat letterlijk opvatte, achter het stuur. Hij bracht het er goed vanaf. Gelukkig maar want het hele DB en een groot aantal van de raadsleden hadden zich samen met de directeuren van GvB en IVV aan zijn stuurmanskunst toevertrouwd.

Hij kreeg een mooie oorkonde voor zijn stuurmanskunst


maureau