Carnaval

De Burgemeester van Naarden stond zijn weblog af aan Prins Carnaval, voor de duur van het carnaval..

Het mijne heeft nog niemand geclaimed of het moet de spam attack zijn die erger is dan verse vogelpoep op je fietszadel.

Toch ook carnaval in Oud-West: voor mij werd vanavond het carnaval ingeluid tijdens de carnavalsdisco van De Havink, de twee wekelijke disco voor verstandelijk gehandicapten in buurthuis De Havelaar.

Tijdens de kerstdisco had ik beloofd een volgende keer de bingo te draaien en vanavond was het zover.

Ik heb een nieuwe roeping gevonden, de lucht die de ballen omhoog pompt maakt echte communicatie moeilijk, maar het boe geroep als ik de verkeerde ballen naar boven toverde was niet luider dan in de dagelijkse politiek arena en de vreugde bij het behalen van de bingo groot. Dit was erg leuk om te doen.

Verder kwam ik tot ergens vanavond tot de bizarre constatering dat ik de polonaise – met wonderlijk veel plezier-  alleen maar dans als ik in functie ben (je zou redelijkerwijs toch anders verwachten).

De Raad van Elf liet de polonaise langdurig voortgaan om haar keuze te kunnen bepalen ten aanzien van de best uitgedoste carnavalvierder. Ik had hem al gezged dat ik dacht dat hij in de prijzen zou vallen en mocht hem ook op de foto zetten:

                                        Harrie als winnaar

 

 

Ik ben, denk ik, weer redelijk bij met de carnavalskrakers:

Ik hoorde: Holadiee, retteketet, drie hoeraatjes voor het kabinet.

 

Drie hoeraatjes voor het kabinet??

Het carnaval is duidelijk begonnen……

Ik had niet gedacht dat ik carnaval zo leuk zou vinden.


maureau