Hier kan ik me nu over opvreten

Het is eigenlijk al te gek dat je paaltjes op een zebrapad moet neerzetten om te voorkomen dat mensen op het zebrapad parkeren.

Nu snap ik best dat met name zoiets als een videotheek heel uitnodigend werkt om even snel je video terug te brengen. Iedereen denkt ook vast “ach het is maar even”. Toen de paaltjes er nog niet stonden zag ik dat vanuit mijn raam tientallen malen per dag gebeuren.

Dat er nu met paaltje nog steeds geparkeerd wordt, vind ik echt de limit. Je parkeert niet op een zebrapad.

Ik heb overigens best vriendelijk teruggezwaaid naar de meneer in de auto die vanuit welke motieven dan ook naar mij zwaaide nadat ik hem (bewust onherkenbaar) op de foto had gezet. Ik hoop dat hij zich afvroeg waarom ik dat deed en zich nu de ogen uit zijn kop zwaait.

Ik heb goed geleerd me niet te snel aan van alles en nog wat te ergeren, maar van zo’n botte bewuste verkeersovertreding gaat mijn bloed koken.


maureau