Snoezelen met zicht op het Vondelpark

Vrijdagmiddag was de feestelijke ingebruikname van Villa Spijker, een kleinschalig woonhuis voor meervoudig gehandicapte kinderen met professionele zorg, maar beheerd door ouders. Direct achter de gerenoveerde paardentramremise aan de Overtoom en nog net niet in het Vondelpark.

Met veel familie, vrienden en genodigden werd al zingend een [[popup:erehaagspijker.jpg:erehaag:]] voor de kinderen gevormd waardoor de kinderen hun prachtig nieuwe huis in reden. Onder begeleiding van de ouders werd een rondleiding door Villa Spijker gegeven. Wat is dat ontzettend mooi geworden: ruim, licht en zonnig, met heel veel zorg ingericht en de eigen [[popup:kamerspijker.jpg:kamers:]] van de kinderen prinsen en prinsessen waardig.

De droom,  zoals Beer Boneschansker, vader van Hannah, het in zijn toespraak zei, werd waar. Meestal liggen droom en werkelijkheid ver uit elkaar, maar deze droom is een prachtige werkelijkheid geworden. Dat er nog maar veel van dit soort dromen waar mogen worden.

Zie ook het artikel in Trouw over Villa Spijker


maureau