Londen

Londen door Lotte:

Terug uit bad, schoon maar nog niet uitgerust, want we hebben wat kilometers afgelopen daar overzee.

Ook vanalles gezien, van beefeaters tot kaviaar. Erg leuk.

Voor mij de eerste keer in Londen, heel speciaal. We hadden een hotel in een zijstraat van Picadilly circus.

We kwamen rond een uur of vijf aan op Picadilly Circus, althans, het metrostation. Bijna donker in Londen. Ontzettend druk in Londen en mijn eerste reactie was: “Waarom heeft iedereen hier zo’n haast?”

Dan kom je dat plein op en dat is zo waanzinnig mooi, al die lichtjes. Snel spullen dumpen in de hotelkamer en dan eten. De keuze is zo enorm! Je kan werkelijk alles eten in Londen. De eerste twee avonden hebben we Italiaans gegeten (Sorry Mam). Ja, de Londense eetmogenlijkheden bevielen me wel. Vooral het ontbijt; tot afschuw van mijn moeder at ik met smaak patat en witte bonen in tomatensaus bij het ontbijt. Ik zou zo kunnen inburgeren daar in Londen.

Saranna moest me ook zo ongeveer wegslepen bij Harrods. Dat is gewoon al een winkelstraat op zich. maar we gingen meteen daarna naar Hamleys, is ook leuk shoppen. De dag daarna gingen we wat meer cultureel doen; we bezochten de Tower (I Love The Jewels) en maakten een kleine stadswandeling langs de Theems enzo.

’s Middags gingen we naar Camden, het waterloo plein is er niks bij. Ik vind dat er een heleboel… eh… aparte mensen zijn in Londen. Mam en ik hebben daar alletwee maar een nieuwe jas gekocht en we hebben zo ongeveer alle winkeltjes daar gezien. (Arme mam) ’s Avonds daar gegeten en vervolgens na een busreisje zo ongeveer ons bed in gerold.

Londen was vermoeiend ja, maar wel ontzettend leuk!!!!


maureau