Herfstvakantie

’t Is weer zover: herfstvakantie, dus potentieel gebabbel over het matchen van enkele sokken tot paren of over de geneugten van een zelfgemaakte erwtensoep (hij was weer heerlijk). Weinig werkwoorden van mij deze week, alhoewel ik nu vanuit thuis meeleef met collega Werner die het horecalbeleid aan het verdedigen is en zijn commissie over de begroting heeft. Ik heb vakantie en hij heeft zichzelf afgezien van zijn verplichte commissie vanavond geen vakantie gegeven.

Ik werk deze week stiekem toch nog twee keer: morgen bij de heropening van de speeltuin op het Cremerplein waarbij er geloof ik acrobatische toeren van mij verwacht worden en later deze week nog een keer, maar dat is nu nog geheim.

Ondertussen genoot ik vandaag vollop van mijn vrije week. De kaakchirurg besloot vandaag alleen te kijken en een aanvalsplan te maken, dus niks niet waar ik mij op instelde stevige pijn en herstel daarvan. Volgende week pas.

De rest van de dag bracht ik door met het tevreden (cliche) in de zelfgemaakte ertwensoep roeren, naar de herfstkleurende boom vanuit het achterraam kijken, genieten van een dubbel CD vol blues en ruzie maken met mijn computer.

Ik heb mijn computer wederom geheel en al open gehad. Ik word steeds behendiger met de schroevendraaier en haal er rucksichtlos kaarten uit. Gelukkig vandaag met het gewenste effect. Helaas met de constatering dat de verlengkabel voor monitor kapot was en dat ook mijn koptelefoon niet meer dan mono wenste te geven, maar aan het eind van de dag was de computer weer intact dichtgeschroefd en alle euvels verholpen.

Tussendoor lekker midden op de dag sporten en s’avonds mijn ouders te eten.


maureau