Nog meer computergedoe

Van het een komt het ander.

Na het aanleggen van een nieuw netwerk, bleken de computers van de kinderen te oud. Windows 98, te lage processorsnelheid, te weinig geheugen.

Het gezeur hierover hadden we lang weten tegen te houden, maar nu ze niet meer in het nieuwe netwerk pasten en ook internet het niet meer bij ze deed, was dat voor onze chattende en forumbezoekende kinderen zwaar.

Herfstvakantie, aanbieding, toch al weer even met het hoofd in de computersores.

Gisteren kochten wij in een aanbieding hun upgrade.

Gisteravond en vandaag zaten wij dus meermaals met meer dan een computer op tafel, installeerden veel, voegden oude harde schijven bij om bestaande bestanden over te krijgen.

Dus geen upgrade voor mijn weblog layout, anders dan dat ik na een hulpvraag op het forum eindelijk van mijn onderstreepte links ben afgekomen.

Ik had mijn dag anders gepland, maar met alle banden , kabels en dipswitches – en een onverschrokken echtgenoot die doorgaat waar ik stop- toch weer een boel geleerd en gedaan. En niet in de laatste plaats……hele tevreden kinderen.


maureau