Actueel dagje

Zittend achter mijn bureau, lees ik mijn stukken, flitst er een chatkanaal over mijn scherm en luister en kijk ik naar de gemeenteraadsvergadering via het internet (op dit moment aan de orde intrekken van de vergunning van het AOM om op het tramnet te mogen rijden waarbij de raad zojuist dat voorstel heeft aangenomen, hetgeen relevantie heeft voor onze plannen in Oud-West)

Ik wordt dus van alle kanten gevoed met nieuws.

Vanochtend zat ik in een vergadering bij de GG&GD aan tafel met Marjolein Verstappen. Vanmiddag las ik in de krant dat zij de nieuwe directeur van de GG&GD wordt per februari als Roel Coutinho vertrekt. Ik was iets te laat waardoor ik de mededeling vanochtend waarschijnlijk gemist heb, maar ik blijf het gevoel hebben dicht op het nieuws te zitten vandaag.


maureau