Nooit meer Saskiahuis

Vanochtend zat ik met mijn drie collega’s onderwijs uit Bos en Lommer, Westerpark en De Baarsjes om tafel om de ruwe versie van een onderzoek naar verzelfstandiging van ons Openbaar Onderwijs te bespreken.

Wij werken al geruime tijd samen op het gebied van Onderwijs en hebben daar ook een schoolbestuurlijke samenwerkingsovereenkomst voor onder de naam West Binnen de Ring. Dat gaat lekker en in grote harmonie ook al zijn er wel 4 portefeuillehouders van drie verschillende politieke partijen bij betrokken. De samenwerking die wij als portefeuillehouders Onderwijs en Welzijn de afgelopen jaren hebben, betaalt hier echt uit.

Vanaf het begin hebben we ook de wens gehad om te onderzoeken of we gezamenlijk het openbaar onderwijs te kunnen verzelfstandigen en met zijn vieren samen


maureau