Druk all the way

Ik deed mijn maandag: heel veel staf en een uitstapje naar DMO vanwege hunstedelijke functie ten aanzien van Kunst en Cultuur: wij lieten daar zien wat we van plan waren met De Hallen om er voor te zorgen dat stad en stadsdeel goed op elkaar aangesloten zijn.

Erg leuk om de plannen ook elders te laten zien en vooralsnog de eerste keer dat het woord “parkeren” nu eens niet viel, maar het gewoon om de Culturele invulling ging.

 

’s Avonds de commissie Bestuurlijke Vernieuwing vanuit de publieke tribune gevolgd. Rare plek als je geen inhoudelijke bijdrage kunt hebben, maar toch goed om te horen wat er speelt. Ik kon ondertussen een boel stukken lezen.

In de kroeg na afloop stond het dualisme ook centraal maar dan op een manier waarop je samen informeel kunt kijken wat nu waar de juiste positie van wie is (informeel levert soms toch een andere vergaderorde op dan tijdens zo’n commissievergadering waar je als lid van het DB niets zegt).

Terwijl ik aan het werk was, steeg het aantal bezoekers en reacties op mijn website vanwege het item priv


maureau