Quartoze juillet

Het persbericht van de bwoners:

Quatorze juillet avond op het Da Costaplein

De buurtkamer op het Da Costaplein (waar afgelopen winter het Dickensfestival een groot succes was) sluit het seizoen dit jaar af met een spetterend zomerfeest. Op donderdag 14 juli a.s. kunt u zich met de bewoners van de Da Costabuurt in Franse sferen onderdompelen. Onder de schaduwrijke platanen is voor de gelegenheid een zandbaan gemaakt om jeu de boule te spelen. Maar ook is er portretschilderen en kunt u genieten van franse accordeon-muziek en chansons. Uiteraard is er wijn, franse kaas en stokbrood, maar zelf een gerecht meenemen mag ook: er ontstaat dan een feestelijk Buurt Buffet! Het begint allemaal om 17:00 uur met een voetbaltoernooi voor kinderen tot 12 jaar en eindigt met vuurwerk, aangeboden door stadsdeel Oud West. Inlichtingen en aanmelden bij Costa & Co (iedere woensdagochtend koffie-inloop-ochtend), tel: 020-6854819 of 6942260 of 6838960


admin