Commissievergadering

Te laat thuis, maar ja, who cares: vanavond mijn laatste commissievergadering gehad.

Afgemeten aan de laatse acht jaar was het niet de meest “modelachtige commissie”, maar dat wisten we van te voren: paar lastige dossiers, laatste keer: you can’t winn them all en aan de andere kant wel tot op het allerlaatste moment (en dat is nog niet nu) blijven gaan voor waar je voor staat.

Met de commissievoorzitter had ik veiligheidshalve van te voren al afgesproken: no matter what, wij drinken vanavond een glas op de afloop van onze gezamelijke laatste commissie.

Dat hebben we ook gedaan, gelukkig.

Ook “mijn” ondersteunende sectorhoofden en de afdelingsmanager gingen lekker mee de kroeg in: “for better and for worse”, we doen dit samen en maken dit samen af.

Ik ben nog helemaal niet toe aan terugzien, komt vast nog wel, maar dan maar even in het nu: dat vond ik erg geslaagd.

De volgende ochtend voelde dat vast bij ieder minder omdat de eerste afspraak al weer om negen uur ingepland stond (die ik met behulp van “het geknisper van de blister” (paracetemolletje) tegemoet trad). S’nachts een grote meid, ’s ochtends ook. Bij mij hoort dat wel bij het werk en ik oefen ook geregeld, maar ik had het met mijn gezelschap van de afgeopen avond te doen.


admin