Fabchannel’s Webby Award Celebration

Van producent vanuit de spreekwoordelijke bezemkast naar awardwinnende spreker op het grote podium in Paradiso.

Dat gebeurde vrijdagmiddag in Paradiso tijdens het felicitatiefeestje voor Fabchannel ter ere van het behalen van de Webby Award, De Oscar voor het internet.

Het moet een glorieus gevoel zijn: een award als beste concertwebsite in de wereld bij de Webby Awards, wellicht nog wat onder de indruk van het glamouravontuur in The Big Apple, een enthousiaste toespraak van de meegereisde cultuurwethouder Gehrels, een optreden van Tasha’s World en dat tegelijkertijd live de wereld insturen.

Was de Webby Award Gala-avond was al bijna van minuut tot minuut te volgen via de video’s en de meer dan 500 foto’s op Flickr, in Paradiso kwam daar een flitsend MTV waardig “Fabchannel hits The Big Apple” filmpje bovenop (nu al via de website te zien).

Gaaf om dat in Paradiso mee te maken, even het zenuwcentrum met alle camera’s in bedrijf te zien en na afloop in de kelder van Paradiso het Nederlands elftal te zien winnen.

De Webby Award Celebration is, hoe kan het ook anders, binnenkort via de vernieuwde en sterk uitgebreide website www.Fabchannel.com te zien.


admin