Fall from Paradis(e)(o)

“Op de avond dat het kabinet valt, vieren wij feest in Paradiso”.

Het eerste applaus viel wel heel snel en makkelijk in de schoot vam de nieuwbakken presentator Mathijs van Nieuwkerk tijdens de zesde nacht van de 45 toeren Van Nederbeat tot Polderpop.

En feest bleef het.

De val als begin en Barry Hay als uitsmijter.met daar tussen in een keur aan bekende en onbekende artiesten. zonder meer het evenement waar je de grootste hoeveelheid diverse artiest per euro krijgt opgediend, deze keer ook nog smakelijk ondertiteld door Leo Popenceclopedie Blokhuis.

Thuis voor de buis ’s avonds dus alles gemist, maar dat halen we vandaag tijdens het zeilen met de voormalige studentenvakbond vriendjes ruimschoots in: het perfecte politieke napraat en analysegezelschap en dat in bikini op het water in Friesland: de omstandigheden zijn weer ideaal


admin