Feeestdag

Puur feest vandaag.

Vanmiddag had Tim zijn allereerste Elleboog voorstelling, als een echte artiest had hij al weken van te voren zenuwen.

Zijn performance leed daar allerminst onder.

Ik keek als trotse moeder samen met Margreet die hij als favoriete collega van mijn (ex)werk al maanden geleden had uitgenodigd.

Optreden is een kunst.

Hij deed het helemaal goed!

Het lukt mij na drie kinderen bij Elleboog nog steeds niet om het helemaal droog te houden tijdens dit soort voorstellingen: al die zenuwachtige kinderen, alle liefdevolle begeleiding die daar op zit, maken elke keer weer een hartverwarmende voorstelling (vergis je niet 34 kinderen in 1,5 uur tot hun recht laten komen, een superprestatie).

Vanavond het 10 jarig jubileum van de Cameleon, mijn favoriete buurttheater op kruipafstand.

Het feit dat ik geen bestuurder meer ben, doet daar 0 aan af.

Ik geniet daar altijd en bij feest, feest ik mee.

Zij haalden hun tien jarig jubileum tegen soms dwarse omstandigheden in, maar ze staan er nu helemaal met een prachtige nieuwe zaal, veel mooie programma’s en mooie verbouwde toiletten.

Speciaal aan vanavond was het weer tegenkomen van een oude studiegenoot die ik zeker twaalf jaar niet heb gezien. We deden destijds veel leuke dingen samen.

Soms staat de tijd even stil en blijken dingen niet veranderd te zijn, ookal kom je elkaar in volstrekt andere levenssituatie weer tegen.

Mooi dat je dan gewoon een draad weer op kan pakken en een boeiend gesprek kan hebben over wat je de afgelopen jaren zoal gedaan hebt en hoe je tegenwoordig in het leven staat.

Ik genoot vandaag met en van heel veel.

Morgen ga ik genieten van de slotbijeenkomst van de samenwerking tussen UvA en gemeente.

Alle projecten die de studenten van de UvA hebben uitgedacht worden dan gepresenteerd.

Ik ben erg benieuwd en mag daar mijn lichta an het eind van hun presentaties nog over laten schijnen. Alhoewel ik nu nog niet weet wat ik er dan over ga zeggen, heb ik daar nu al veel zin in en ben ik benieuwd naar de presentaties.

Daarna koers ik richting het Pinksterkamp van het Nivon waar ik al sinds jaar en dag enorm van geniet.

De weersvoorspellingen zijn nog wat wankel, maar het vooruitzicht voor mijn humeur is opperbest.


admin