Profilering

De verkiezingen naderen dus.

Onder al mijn uitgaande emailberichten staat een soort electronische handtekening: 22 november niet vergeten GroenLink te stemmen.

Weten waarom? Kijk op www.groenlinks.nl

Afgezien van het feit dat ik die tekst soms weg moet halen als ik zakelijk mail, bekroop mij vanavond het gevoel dat ik aan dat berichtje wel moest toevoegen dat je in dat geval ook op mij kunt stemmen. Geen persoonlijke voorkeurscampagne willen voeren is natuurlijk iets anders dan helemaal niet kenbaar maken dat er op je gestemd kan worden.

Vanaf vanavond is mijn electronische handtekening dus: 22 november, niet vergeten GroenLinks te stemmen! Waarom? Kijk op www.groenlinks.nl !

Nog geen voorkeur bepaald? Je kunt graag op mij stemmen http://www.groenlinks.nl/kandidatenlijst/sarannamaureau


admin