Call Center GroenLinks

Na Texel stond vanavond Utrecht op het programma. Daar opende zondag om 5 uur het Callcenter van GroenLinks om de laatste 100 uur tot het eind van de verkiezingen 24/7 bereikbaar te zijn voor vragen. Ik had “dienst” tussen 21 en 01.

Het liep mooi, maar nog geen storm. Geen nood: we zagen met een enthousiaste ploeg voor het eerst de peilingen samen weer naar 9 zetels stijgen en dat op zondagavond op het partijkantoor was toch wel feestelijk. Daarnaast werden we tegelijkertijd ingezet om te helpen de enorme bulk mailtjes die GroenLinks de laatste tijd heeft gekregen sneller af te helpen handelen.

Erg geslaagd, alleen het onderdeel over een uitgestorven Oude Gracht lopen en met de nachttrein reizen is wat minder, maar je moet er wat voor over hebben.

Kandidaat lid Tweede Kamer Ren


admin