Schone Campagne

Ik heb er helemaal zin in:
Vanmiddag spontaan weer opgewarmd (ernstig afgekoeld is fysiologisch een betere beschrijving want de Femke on Tour bus was drie kwartier te laat en buiten was het best wel koud, maar het hart werd warm en het partijgevoel verhitte de afgekoelde ledenmaten ruimschoots) voor de Campagnekaravaan van GroenLinks die in de Heineken Music Hall de Spits Career Event kwam opluisteren vanwege de lijsttrekkersdebatten die daar voor een groot en jong publiek gehouden werden.

Zaterdagavond mag ik weer bij de Museumnacht, woensdag een verkiezingsdebat in Baarn, 11 november iets met Sint Maarten en 14 november als gastblogger de hele dag met de karavaan mee (daar heb ik nu al erg veel zin in).
Vandaag collegablogger Michel Klijmij met veel leuke artikelen (5,4, 3, 2, 1) ook fijn dat er iemand binnen is om verslag te doen van het debat dat je mist omdat je buiten staat te flyeren en energiedrankjes staat uit te delen.
Ik genoot in de aanwezigheid van vele mede GroenLinksers, onze mooie schone aardgasbus die helaas nog geen voorang krijg in de file en ik genoot met de zekerheid van een zeer positieve doorberekening van ons verkiezingsprogramma door het Centraal Plan Bureau.admin

2 COMMENTS
  • Michel Klijmij

    Het was een erg leuke dag. Was wel moe toen ik thuis kwam.

    Ik heb nog een leuke foto van je, maar je mailadres vermeld op je site werkte niet…

  • Saranna

    Hoi Michel,

    Dat euvel is hersteld, ben weer te mailen via mijn site. Ben benieuwd naar de foto, al dacht ik hem op jou site al te zien. Groetjes, Saranna

Comments are closed.