Skifit

Mijn hoofd bedacht wel 20 redenen om niet te willen, maar ik liet me toch gewillig pushen:

Skifit bij de sportschool

De rest van het gezin heeft baat bij versterking van de zwakste schakel in het skigezelschap en daarnaast: zo leuk is het niet om altijd links en rechts door je hele gezin voorbij gezoefd te worden, en eenmaal verhit beneden begroet te worden met een enthousiast "mag ik gaan" van de jongste.

Dus ging ik maar weer een intensieve relatie met mijn hemstrings aan, liet ik toe dat bovenbenen, buik en bilspieren tot brandens toe gedrild werden door een van de sportschoolinstructeurs waarvan ik me altijd afvraag wat ze toch in het eten van die mensen doen. Met de vriendelijkste lach, een speedy enthousiast tempo en stemvolume laten ze je de meest pijnlijke dingen doen.

Ter voorbereiding gaf ik me over aan een traploopmachine die mij tegen een hartslag 133 16 verdiepingen liet klimmen en me daarvoor slechts beloonde met een calorieverbruik van 35, tsss nog niet eens een glas wijn.

Maar ik voel me nu wel heel braaf en gelukkig komt het niet fit gevoel in de gepijnigde onderdelen pas morgen.


admin