Pak die bal.

Tja een politica in ruste moet je niet aan het voetballen zetten, ik kan d’r helemaal geen bal van, bovendien ben ik uit functie.
Voor iedere politica die hierop wel reageert en het mij laat weten, zal ik hardstochtelijk juichen.
Zwaar tot ongenoegen en schaamte van mijn kinderen heb ik de kunst tot yellen en juichen ernstig geoefend bij een Rodeo in Amerika, waar de locals pas gingen yellen toen ik het voortouw nam:

“Beste vrouwelijke politici

Hoe vaak sport u? Meer dan 1 keer per week sporten is voor veel vrouwen een uitzondering. Vrouwen zouden vaker moeten sporten, maar hier is niet altijd de mogelijkheid voor. De thuissituatie kan het sporten voor vrouwen belemmeren, maar ook de faciliteiten zijn niet overal optimaal. Er zijn bijvoorbeeld maar weinig verenigingen die damesvoetbal aanbieden.

De meiden van FC Zeeburg zijn 13 jaar en ouder en vinden voetbal hartstikke leuk. Helaas worden zij op straat vaak


admin