TV

Soms is het even niet anders.
Dochter Lotte heeft PTA week: het leren moet ze zelf doen, maar kan haar ondersteunen en aanhoren en belonende activiteiten bedenken, zoals samen naar Grey’s Anatomy kijken, haar tophit en als extraatje naar de nieuwe serie Julia’s Tango.
Rekening houdend met het normale TV patroon, ONM als mijn enige TV-zwakte, Star Trek als nieuwe hobby van Tim (genetisch bepaald door de gedeelde voorliefde van Marco en mij) en het calvinistisch geloof dat je toch Journaal en AT5 nieuws moet zien, leverde dit pakket een marathon TV avond op:
6 uur nieuws, daarna AT5, even eetrust, ONM, Star Trek (okay de afleveringen over de Augments zijn iets fysiek gewelddadiger dan die met de Xindi, maar we blijven het spannend vinden), Tim naar bed en daar is alweer Grey’s Anatomy: Lotte smult en ik bergijp dat wel. Julia’s Tango, tja “Claire” uit ONM in de hoofdrol da’s alvast bekend, de boze huizenkoper en de wijnboer Pieter vast gecast als “lekker ding”, komen ook wel zo over.
Ik had andere plannen, maar heb me niet verveeld: als dit maar geen routine voor de maandavond wordt.


admin