Weinig en toch leuk

Eindelijk weer eens een relaxede zaterdag:
kaartjes kopen voor The Scene in Paradiso, veiligheidshalve toch maar avond van te voren vast op de site ingelogd vanwege ook verkoop extra concert The Police (voor je het weet is de site overbelast zoals bij de KaiserChiefs). Bovendien vind ik het als fan leuk om dat op het eerst mogelijke moment te doen.
Daarna Boekenmarkt op school bij Tim, opbrengst gaat naar een project in Malawi, met deze keer een record aantal aan ingebrachte boeken (gelukkig hebben ze een afspraak met een opkoper die de restanten ongezien na afloop meeneemt).
Leuk om te zien wat er dit jaar uit is: naast de gebruikelijke boekenweekgeschenken van het jaar daarvoor is “Wat Voruwen Willen” ernstig uit, zag maarliefst 4 stuks, de tafel emancipatie, spiritualiteit en opvoeding was in zijn geheel ernstig vol.
Mijn enige missie was met aanmerkelijk minder terugkomen dan dat ik had ingebracht en dat is goed gelukt.
’s Avonds frutten op het internet, met 80 plannen in het hoofd, beperkte ik met tot het opruimen van mailberichten binnen Hyves. Ik bekijk die zelden waardoor het aantal snel groeit. Grappig om te zien wat een marketinginstrument dat geworden is: heb 8 vacatures weggegooid, het aanbod voor Biodanza en Valtentijnsmassages toch ook maar weer niet geaccepteerd en een aantal aanbiedingen om snel geld te verdienen hooghartig in de wind geslagen (stoer) en veel aankondigingen van debatten rond de verkiezingen geprullemandeerd.
Slecht


admin