Teveel interactiviteit

Vanavond opende mijn eerste browserklik: STREAM: www.killertv.nl
InTV: Streaming experiment

Streaming experiment in KillerTV: InTV: “Hoeveel interactiviteit willen we?”

Kom op 18 april naar het Theatrum Anatomicum voor de enige avond die leuker is op internet!
Deze avond een primeur van KeyWorx Streaming. KeyLive is een online multi-user platform. Vanaf verschillende locaties wordt er live samengewerkt aan een directe video reactie op het gesprek in het Theatrum.

Geheel conform de uitnodiging, ging ik niet naar de Waag, maar beleefde ik het “leuker op het internet”.
Ik kan best een boel interactiviteit hebben en geven, dus settelde mij vol verwachting.
Afgezien van het feit dat het duidelijk nog een experiment was, er nog best veel fout ging en de inteactiviteit tot lichte chaos in het geluid leidde, was het best boeiend.
Alleen blijkt steeds meer dat mijn computer een te hoge mate van interactiviteit niet meer aan kan.
Elke poging om nog wat te werken ondertussen, mailtjes te beantwoorden, een andere chat of website te openen werden onmiddelijk bestraft met het wegvallen van beeld en geluid, opnieuw opstarten en verlies van alle interactiviteit.
Als ik op de comp interactiever kan zijn dan de comp zelf, wordt het tijd om ‘m te vervangen.
Hij had zijn winstwaarschuwing als afgegeven want bij mijn voorzichtige entree in Second Life protesteerde hij met een behoorlijk infarct en een melding dat ie een betere videokaart wilde, eenmaal zo gevoed stotterde hij vriendelijk met mijn pogingen mee, maar echt dynamisch waren zijn pogingen om mij in een ander leven te vergezellen allang niet meer. Nou kan ik best zonder een tweede leven, maar als als je zelf meer wilt dan je comp, dan zit er maar


admin