Gezocht! Uitlokkers en meedenkers…

Gezocht! Uitlokkers en meedenkers…
Partijbestuur zoekt panelleden Toekomstproject

Het Toekomstproject over de beginselen, strategie en organisatie van GroenLinks wordt begeleid door drie panels.
In de panels zitten GroenLinksers die meedenken over de invulling van het project en kunnen zorgen voor het aanjagen van het debat binnen de partij.
Het partijbestuur heeft met de partijraad afgesproken dat de drie begeleidingspanels tot 15 leden kunnen worden uitgebreid. Daarom start het
partijbestuur een open selectieprocedure. Ge


admin

1 COMMENT
  • Koen Martens

    Mijn eerste reactie was ‘ja doe ik!’. Maar toen ik even ging nadenken, bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal geen 2 a 3 dagdelen per maand meer kan missen. En dat is natuurlijk jammer, want ik ben best actief en heb een duidelijke mening over hoe e.e.a. anders zou kunnen. Nouja, die ventileer ik dan wel op andere wijze šŸ™‚

Comments are closed.