Genieten

Ik wentel deze dagen in een zalig zonnetje op de camping.
Mijn dagelijkse baantjes zwem ik nu tussen een kom van bergen met de zon op het water.
Ik lees eens wat en draai me om op de zonnestoel.
Kleine afwasjes, vers stokbrood en croissantjes bij het kampwinkeltje. In de afgelopen 15 jaar is deze plek toch langzaam een tweede thuis geworden en bij het zwemmen in de sportschool, waan ik me oachter mijn ogen in het campingzwembad.
Tijdens de siesta als het te warm is bij het zwembad werk ik wat in de schaduw bij de tent.
Het draadloos netwerk heeft zich deze week openbaard, dus chat ik af en toe wat als Lotte thuis is, kan ik werken en mailen en had ik gisteravond een heuze videochat met Marco die nog in Nederland aan het werk is, dat was gaaf.
Morgenmidag weer terug naar Nederland, nog een weekje aan het werk en daarna hebben we allemaal vakantie.


admin

1 COMMENT
  • Lotte

    Kom toch maar gewoon weer snel naar huis(A)

Comments are closed.