Verwerking en uitproberen

Terug van vakantie, zaterdagavond een weg zien te vinden in 1024 foto’s terwijl Marco boven druk aan het editten is op filmmateriaal.
Ik struin door de foto’s, geniet, maar vraag me ook moedeloos af hoe daar ooit een “webbable” selectie van te maken is.
Tijd om na het veelvuldig genieten van You Tube filmpjes als oefening maar een eerste zelf up te loaden (dat had ik al met al toch nog nooit gedaan).
Lotte filmt een werkende geiser met haar fotocamera:


Voor een webcam op de echt grote jongen The Old Faihfull kijk hier


admin

1 COMMENT
  • Ingrid

    Ik met mijn domme hoofd dacht gisteravond… die link doet het niet, ik zie alleen maar zwart. Maar ja, als het hier avond is, is het daar nog zo vroeg ’s ochtends dat je inderdaad alleen zwart ziet. Toen was het daar 5 uur. Inmiddels is het licht, toch leuk!

Comments are closed.