We gaan weer naar school – Vegen dus

De scholen zijn weer begonnen, de spandoeken hangen boven schoolroutes, met Tim wen ik samen aan de nieuwe juf, klas, kinderen en ouders (per slot van rekening krijg je als ouder die toch ook weer allemaal nieuw), Lotte heeft haar boeken en nu ook haar rooster en mag morgen week aan de bak, Mick is sinds een week student en loopt introductieprogramma’s, maar het echte weer naar school gevoel kreeg ik toch toen ik vanavond weer een mailtje kreeg “lieve vegers wie gaat er donderdag weer mee het schoolplein vegen”.
Ik verheug me er nu al op en mijn langzaam geschoold veegoog zag inderdaad dat dat zo na de vakantie best weer een keertje mocht gebeuren. Mijn tafelmoederklusje ben ik kwijt (helpen de tafels te leren hoeft volgens mij niet meer in de bovenbouw, maar daar komt vast wel weer wat voor terug), maar het vegen blijft: laat de herfst maar komen.


admin