Op naar het volgende Pinksterkamp

Vandaag weer vergadering voor het Nivon Pinksterkamp: even inkomen weer en de blik op het Pinksterweekend zetten.
We vergaderden paralel in Tiel en in Amsterdam: in Tiel de jeugd en jongeren activiteitenclub en bij mij de algemene programmaclub, die videoconferentie die komt er echt nog wel een keer.
De plannen en activiteiten borrelden weer aan een stuk door op.
We zijn allen ondertussen bijna vrijwillige cultuurscouts geworden en er werden dan ook weer heel veel bandjes en acts geopperd.
Als ik naar mijn culturele uitjes van afgelopen week kijk (het was niet voor niets zo stil op mijn weblog, ik was uit), zou ik al een groot gedeelte van het culturele programma kunnen vullen:
* Het Amsterdamse Smartlappenkoor en de “oudellullen rock” van Dick Hout & de Planken (gezien en gehoord op zaterdag)
* Mondo Leone, prachtige ontdekking van afgelopen zondag
* Mijn Zwervend Hart van Theatergroep Esperanza, gezien in -eindelijk want dat wilde ik al zolang een keertje van binnen zien- het Parooltheater.
En zo waren er nog wat mensen die hun culturele ontdekkingen van de afgelopen periode op tafel legden.
De volgende vergadering over het programma, inclusief het inhoudelijke sprekersgedeelte, staat alweer gepland.
Het wordt straks weer kiezen uit veel moois, ik heb er nu al zin in.
Om ook weer even lekker aards en logistiek bezig te zijn, ga ik met iemand samen aan de slag om ook het totale organisatiedraaiboek (van ducttape, tot afzetlinten, verkeersborden, tenthuur en opzetschema’s, wie bestelt wat en wanneer, aggregaten, verkeershesjes, vergunningen en nog veel meer) op papier te zetten. Lekker basic, maar eigenlijk wel een beetje onmisbaar als je drie dagen lang 1000 mensen bij elkaar hebt.


admin