Rondje langs de velden

Vandaag weer een dagje fysiek in het sociale domein.
Eerst bestuursvergadering bij een kleine stichting van een cultuureducatieve theatergroep. Erg leuk om nu ook eens de andere kant van de Kunstmedaille mee te maken. De verwondering over hoe het er in de kunstproducerende wereld aan toe gaat is nog niet uitgewerkt, ik geniet er van. Naar huis met heel wat digitaal materiaal: zij hebben nog geen website, mooi klusje voor mijn kerstvakantie.
Na een onderwijs werkafspraak door naar de Raad van Toezichtsvergadering van Dock. In rotterdam dit keer weer dus ruim tijd voor het luisteren naar Kunstof met dichter Daniel Dee, toch mooi meegenomen. De vergadering bevatte veel organisatieontwikkelingen, groei en nieuwe organisatieschema’s maar ook ruimte voor de agenda voortschrijdende visievorming.
Al met al een mooi rondje lang Kunst, Onderwijs, Cultuur en samenlevingsopbouw vandaag.
Er zijn dagen dat ik minder velden raak.
Het nachtelijk langslopen van de digitale velden en het achterlaten van wat bites voor de blog is dan ook puur ter ontspanning en rust voor het slapen gaan.


admin