Van sip naar Lowlands

Hij zou niet in het land zijn, dus kocht na jarenlang trouw bezoek voor het eerst geen kaartje voor Lowlands.
Reis ging niet door, maar toen waren de kaartjes uitverkocht.
Weken speurde hij op het Internet, overwoog een maximum op de zwarte markt, maar dat was echt te veel, schreef zich in voor wedstrijdenen prijsvragen waar je kaartjes bij kon winnen, nam zelfs een proefabonnement op NRC Next, maar niets mocht baten.
Hij werd steeds sipper.
Vanmiddag opeens goed nieuws: de organisatie had nog 500 kaartjes in de verkoop gegooid, naar verluid om de zwarte verkopers een hak te zetten die morgen astronomische bedragen wilden gaan aftroggelen van de echte desperate die hards.
In de wolken vertrok hij een uurtje geleden toch naar zijn geliefde Lowlands. Vermoedelijk geniet hij dit jaar extra hard.


admin