Spelend leren en werken

Nu naar bed, maar vanaf morgen naar de Bett
4 dagen Londen en conferentie, naar verluidt de grootste onderwijs en technologiebeurs.
Of het echt werk is, we zullen het zien. Ik kan enorm genieten van technologie beurzen, rare afwijking maar ’t is wel waar en krijg daar ook altijd inspirerende gedachten.
Leuk genoeg dus om het zelf te betalen en het helpt dat de beurs zelf gratis is, de pond laag staat en het hotel gratis draadloos internet biedt zodat de thuis en werkprocessen niet helemaal stil hoeven te staan.
Nieuwe ideen opdoen, rondkijken, Londen niet aan me voorbij laten gaan, dagje samen met onderwijsglasvezelaars, de rest op eigen houtje, vast nog wel een voorstelling ergens, Tate Modern bezoeken, helemaal fijn en de twee dagen alleen rondstruinen op en buiten de beurs zie ik ook helemaal zitten.


admin