Weer een klein beetje bij, maar meteen achterhaald

Vanavond heb ik grotendeels uit het hoofd mijn oude links weer teruggeplaatst. Nu nog proberen die hinderlijke ondrestreping bij mijn links weg te krijgen. Wat een klus <a href=”http:// etc etc…..

Toen ik mijn links weer terug had, moest de achterstand in het lezen van alle weblogs ingehaald worden: 3 weken weblogs, das een boel…

En wat blijkt, tijdens mijn afwezigheid is de nieuwe vorm van weblog geintroduceerd: Eyeblog een nieuw videoblogtool. In het kader van de soms toch wat minder direct openbare zaken bij mijn werk, denk ik dat ik deze nieuwe vorm nog maar even over sla, of minstens selectief toepas (mooi is het wel).

Het laatste contact met mijn webhoster heeft voorlopig opgeleverd dat mijn archief weg lijkt te zijn. Wonderlijk verhaal dat ze alweer een nieuwe backup gemaakt hebben (van mijn site terwijl hij gehackt was) en dat ze die gewoon over de oude backup heengeplaatst lijken te hebben. Ik heb me laten vertellen dat dat helemaal niet hoort. Ik heb er vooralsnog maar geen genoegen mee genomen en ze zijn nu op zoek naar oudere backups, maar voorzichtigheidshalve bereid ik me mentaal voor op het verlies van 400 stukjes. ’t is alsof mijn foto en dagboeken verbrand zijn, maar ik heb nog hoop.


maureau