Warm voetbal

Met alle vrijwilligers en betrokkenen van de werkplaatsen van Fijnhout: drukkerij en fietsenwerkplaats hadden wij vanavond een etentje. Lang geleden in het vooruitzicht gesteld: als iedereen straks weer een plekje heeft en de voruitzichten goed zijn, dan gaan we met elkaar iets leuks en ontspannends doen na de langdurige inzet van velen.. De mensen van Fijnhout zijn lang aan het knokken geweest om hun voorzieing te behouden. Afgezien daarvan hebben veel betrokkenen lang in een enge omzekerheid geleefd die voor hen nog extra lastig is omdat ze het sowieso al best moeilijk hebben om zichzelf staande te houden.

Op verzoek vond het etentje plaats in buurthuis De Havelaar en vanwege voetbal organiseerden we met elkaar een groot scherm (inclusief digitenne hardstikke goed geregeld) en keken we samen met nog een aantal binnenkomende andere buurthuisbezoekers voetbal. De meest succesvolle westrijd van Nederland toe met een publiek dat ik niet graag zou willen missen.

Voor de oplettende kijker, dit plaatje zette ons op 3-0


maureau