Borrel met opbouwwerk, bewonersplatform en betrokken ambtenaren

Aan het eind van de vrijdagmiddag stonden we met een informele borrel even stil bij het succes van ons nieuwe opbouwwerk van Dock. An het eind van de eerste contractperiode spreken zowel raad als gebruikers zich zeer positief uit over het opbouwwerk.

Omdat destijds de aanbesteding en de introductie van het nieuwe opbouwwerk gepaard ging met veel scepsis en boosheid van de mensen die het graag bij het oude hadden gelaten, was er in het begin nog geen gepaste plaats voor tevredenheid over ons besluit.

Nu zowel politiek als het bewonersplatform positief terugkeken op de afgelopen periode en er groen licht is voor de contractverlening, mochten we samen eindelijk een beetje trots zijn. En dat deden we in zeer goede sfeer in de ruimte van het Bewonersplatform. Nadat ik eerder op de dag een fles champagne als doop had stukgeslagen, hadden we nu een toast met champagne die heel passend werd [[popup:dock.jpg:ingeschonken:]] door de ambtenaar die mij al die tijd heeft bijgestaan in het opbouwwerk dossier.

In mijn vorige bestuursperiode was het stopzetten van de subsidie aan het oude wijkopbourorgaan


maureau