Terug op het Oud-West honk

Ontspannen weer aan het werk.

Allereerst samen met mijn secretaresse agendaoverleg. Mijn agenda zag er nu nog wel een beetje ontspannen uit, maar na zo’n sessie raakt hij alweer stevig vol. Gelukkig nog niet helemaal meteen nu.Het blijft altijd een leuk en lastig moment om te kiezen welk van die stapel uitnodigingen je wel en niet kunt bijwonen. Hoeveel ik ook doe, de lijst met afwijzingen blijft imposanter dan de dingen waar ik wel naar toe ga.

In de staf een berg stukken voor de eerstvolgende commissievergadering, dus ik zat direct weer volop in de inhoud. Jongerenwerk, Integratie, vrijwilligersbeleid en een evaluatie van het kunstbeleid. Meteen bijna weer allround ingewerkt. Ook de voorbereidingen voor de begrotingsaanvragen in mijn portefeuilles. Het onderdeel bezuinigen hadden we voor de vakantie al afgerond, maar er zijn toch ook altijd nieuwe aanvragen ookal is er weinig geld.

Tussen de middag met collega Werner en de stadsdeelsecretaris op een terrasje gegeten om elkaar weer even bij te praten over de gebeurtenissen in de zomerperiode en de diverse vakantiebelevingen. Het was een stille zomer bevestigden de collega’s wat me ook bij lezing van de achterstallige kranten al was opgevallen. ’s Middags werd het 32 graden in mijn kantoor. De tweede staf van die dag deden we dan ook vanaf een bankje in de schaduw op het Bellamyplein.

Na het werk nog samen met collega’s Hans en Werner de jarige kroegbaas van ons politieke stamcaf


maureau