Kunstsafari

Zaterdag was ook de Kunstsafari Oud-West: workshops, optredens heel veel 12 uur lang. Ondanks de late wijziging van de locatie en ’s ochtends een wat aarzelende start van het publiek is dit toch een formule waarvan ik hoop dat het uit kan groeien tot een soort jaarlijkse Uitmarktje Oud-West. Samen met alle andere mooie initiatieven die we hebben. Ik geloof dat de helft van de Oud-West Kunstscene geprogrammeerd stond.

Bovendien vond het festival plaats bij de Hallen waar door de ramen van de tent de sloopwerkzaamheden goed zichtbaar zijn, waar we in het verleden al mooie festivals gehouden hebben en waar voor de toekomst de plannen groots zijn.

Ik heb genoten van wat ik er van mee kreeg en zag veel anderen dat ook doen. Dochterlief vermaakte zich uitstekend bij een workshop animatiefilm maken en later nog bij de workshop Egyptische Dans en was erg enthousiast.


maureau