Diavolo in Corpo en meer

Dit weekend veel weg geweest, veel cultuur en jong talent.

Vrijdagavond bezochten wij in buurttheater De Cameleon een dubbeloptreden van Maartje Teussink en Daan Hofman met begeleiding. Beiden belofstes voor de toekomst. Een dame met mooie stevige stem en mooie liedjes, een heer met mooie stem, mooie teksten en verrassend veel wisselingen in instrumenten en stijlen. Dat wat zij samen deden klonk ook heel goed. Ik was een beetje gammel, maar ben blij dat ik toch gegaan ben.

Een groot deel van de zaterdag zaten wij aan aan het [[popup:theaterdiner_copy.jpg:theaterdiner:]] met de opvoering van [[popup:diavolo.jpg:Diavolo in Corpo:]], een vrije vertolking van Carmen door de leerlingen van de theater en dansklassen van Het Amsterdams Lyceum.

Een staaltje pure logistiek: 65 spelers, 20 ondersteuners in techniek, coaching en muziek, 65 ouders in het publiek, veel leerlingen in de catering en een 5 gangen diner voor publiek en de hele cast.

5 uur lang spektakel afgewisseld door lekker eten in de zaal of aan een ellenlange tafel in de schoolgang warbij de controverse tussen Carmen, Seline en Jose langs en soms op de tafel met veel


admin