delayed

Een goed begin. de gisteren gevonden bom uit de Tweede Wereldoorlog en de mist bij Schiphol zorgen voor een vertraging van 2 uur. Hopelijk halen we onze eerste afspraak in Londen nog. Vanuit cafe Amsterdam hebben we al veel maatschappelijke issues de revue laten passeren, Verplichting tot kinderopvang voor Onderwijs, de lijsttrekkersselectie procedure van D66 en het democratisch gat in de representatieve democratie.

Onze duo leerde de barkeeper een gezondheidsdrankje brouwen voor onze wat ziek meegegane griffier, die knapt nu zienderogen op.


admin

delayed

Een goed begin. de gisteren gevonden bom uit de Tweede Wereldoorlog en de mist bij Schiphol zorgen voor een vertraging van 2 uur. Hopelijk halen we onze eerste afspraak in Londen nog. Vanuit cafe Amsterdam hebben we al veel maatschappelijke issues de revue laten passeren, Verplichting tot kinderopvang voor Onderwijs, de lijsttrekkersselectie procedure van D66 en het democratisch gat in de representatieve democratie.

Onze duo leerde de barkeeper een gezondheidsdrankje brouwen voor onze wat ziek meegegane griffier, die knapt nu zienderogen op.


admin