admin

Londen

Vanaf donderdag even weg: uit ons programmaboekje:

“In de raad van 28 juni jl. is besloten om dit jaar een werkbezoek te organiseren naar Londen.

Het werkbezoek zal zich vooral richten op de wijk Camden in Londen. In deze wijk zijn meerdere projecten te vinden die, net als de Hallen, een combinatie vormen van wonen en cultuur. We brengen een bezoek aan twee projecten: Swisscottage Leisure-centrum en Roundhouse major development.

Net als in de twee voorgaande werkbezoeken zal er ook dit keer aandacht zijn voor de parkeerproblematiek en brengen we een bezoek aan een parkeerbedrijf.

In Londen is het gebruikelijk om formeel gekleed te gaan naar het werk. Ook de wijze van omgaan met elkaar is formeler dan wat wij gewend zijn in Nederland. We vragen iedereen om hiermee rekening te houden. Tenslotte zijn we te gast!

Neem ook wandelschoenen mee, want op zaterdag gaan we wandelen door Camden. En voor de (stevige) rokers onder ons het advies om voldoende rookwaar bij je te hebben, want sigaretten zijn schrikbarend duur in Londen.

De fracties dienen inhoudelijke verantwoording af te leggen. Aan de hand daarvan zullen wij een boekje samenstellen dat ter verantwoording en evaluatie inhoudelijk wordt behandeld tijdens de raadsvergadering op 20 december a.s”.

Ik heb er veel zin in, ben ook erg benieuwd naar de reactie van raadsleden op Camden, waar wij ook naar toe gaan omdat de geslaagde herontwikkeling van oude industriele gebouwen daar mij precies het sfeertje geeft waarvan ik hoop en verwacht dat we het met de Hallen, alhoewel de invulling daar anders zal zijn, ook gaan bereiken.


admin