Show al new posts since last visit

De afgelopen week was druk: met huidig, helpen bij het nieuw (“andermans” onderhandelingen) en mijn eigen nieuw zoals het nadenken over een update op mijn CV.

Vanavond keek ik voor het eerst weer op de digitale leerplek van de colleges die studenten van het vak Informatiemanagement in de praktijk samen volgen met opdrachtgevers van de gemeente Amsterdam.

De colleges volg ik met veel plezier, maar de afgelopen twee weken waren ze voorbehouden aan de studenten. Ondertussen gaat het leren via de website gewoon door, dus ik liep behoorlijk achter met het lezen van alle posts.

Tijdens het lezen constateerde ik tot mijn grote vreugde dat de studenten die voor ons project in Oud-West aan de slag zijn, ondertussen al een heel eind verder zijn en dat ze echt met iets moois bezig zijn.

Komende week ben ik gastvrouw op een tussentijdse bijeenkomst van alle projecten en gaan alle studenten hun voortgangspresentatie geven.

Ik verheug me nu al op alle verhalen.


admin