Vind

Bij mijn afscheid hoopte de filiaalmanager van de bibliotheek mij nu weer vaker bij de bieb te zullen zien.
Gezien de hoeveelheid boeken die ik kreeg, betwijfelde ik dat zelf nog even.

Maar toen de bibliotheek op haar website met de uitgebreide zoekmogelijkheden van de nieuwe aquabrowser, de grote hoeveelheid online digitale krantenartikelen voor leden, Muziekweb en Digileen, vernieuwde ik enthousiast over deze digitale vernieuwing accuut mijn lidmaatschap.

Ik heb nu al een aantal keer met veel plezier een paar uur bij de centrale bibliotheek doorgebracht, nog niet zozeer vanwege de boeken alswel vanwege de mogelijkheden op het gebied van muziek.

Toen ik daar de workshop “Muziek zonder Grenzen, Haal alles uit de OBA” aangeboden zag, heb ik me dan ook meteen opgegeven.

Met nog drie anderen kreeg ik les van een man die al zijn hele leven in de bibliotheek werkte en muziek als zijn grote hobby had.
Een perfecte combinatie: hij wist alles van zoeken en vinden, maar ook wat je zou willen vinden als je ge


admin

3 COMMENTS
 • Rob Visser

  Beste Saranna,
  hartelijk dank voor je positieve recensie van OBA Muziekweb en de workshop, ik ben betrokken bij dit project en vind het erg leuk te lezen dat je er veel aan gehad hebt. Let op de Digitale Maand September 2006 en de OBA!

 • Rob Coers

  Het is inderdaad een prachtige zoek- en vindinstrument als je er even voor gaat zitten om alle mogelijkheden eruit te halen. Ik slut me graag aan bij het bericht van Rob Visser. Ik heb er meteen ook maar over geblogd: http://tinyurl.com/j9yg4

 • leo willemse

  En de workshopgever is natuurlijk helemaal in de wolken met zo’n positief verhaal !Vroeger zou je dan zeggen: ik lijst hem in en hang je verhaal boven mijn bed.Hartelijke groet, Leo

Comments are closed.