Groei mee met de FemFem op Legoworld

Zo had ik toch nog een verantwoord dagje uit:

De vuurdoop van de FemFem onderweg naar Zwolle.

Bij kinderen doet hij het uitstekend. Ze lagen in een deuk de drie jongetjes die ik naar Legoworld vervoerde en vroegen of de radio uit mocht zodat ze die leuke mevrouw beter konden verstaan. Toen ik op de terugweg mee begon te doen met het “vroemvroem”, “jij ook Wouter” en het “Aiaiai” bij het rechts afslaan, kon ook ik niet meer stuk.

Er werd vandaag heftig gebouwd aan de toekomst door de toekomst: wat een enthousiasme en een creativiteit door welliswaar een lichte oververtegenwoordiging van jongetjes en hun papa’s, maar toch.

Ik stickerde creatief met mijn GroenLinks memo’s en genoot toen mijn memo op de prijsvraag voor de mooiste Hummer er een uur later toch mooi nog steeds zat.


admin