Information Overload

Een tweede dag tussen de internationale culturele marketeers en Audience Development medewerkers op de jaarlijkse AEN conferentie.
Ik droomde vannacht kort, maar wel in het Engels.
Een dynamische start over “viral memes” die vind ik al heel erg lang leuk, dus ik zat meteen rechtop.

Een ontzettend inspirerende bijdrage van Kerry Michael, Artistic Direcor van The Theatre Royal, Stratford East, London.
Als iedereen zo in kunst en samenleving stond als deze man, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien.

Na de lunch Merlijn Twaallfhoven, o.a. stadscomponist van Zaanstad, met een aanstekelijk enthousiasme en een geheel nieuwe benadering van de interactie tussen muziek, publiek en locatie.

Daarna voor het slot de schouwburg uit om verregend en net op tijd bij het gloriemoment van Het Fijnhouttheater in Oud-West aan te komen: de opening van hun tweede theaterzaal. Mijn trots op wat zij voor elkaar hebben weten te krijgen is nog steeds heel groot.

Old loves never die….. en al ben ik geen bestuurder meer, mijn gevoel van verbondenheid met alle mooie initiatieven uit Oud-West is onverminderd groot.

Geheel en al overspoeld door nieuwe indrukken, een berg visitekaartjes en een half notitieblok vol aan links en tips vanuit de conferentie, moet de computer eigenlijk uit om kortsluiting in mijn creatieve hersenhelft te voorkomen.

Even rust in het hoofd.

In plaats van verder exploraties, schreef ik vanavond een korte uitleg “hoe kom ik op Hyves” voor een paar nog niet zo internetminded leden van het clubje waarmee we in het komend jaar het Pinksterkamp 2007 voorbereiden. De leden afkomstig uit het hele land, de verantwoordelijkheid over de diverse programmaonderdelen goed verdeeld. Dat vraagt om een online podium waarop we tussendoor kunnen overleggen, brainstormen etc.
Een kalmerende afkick van twee dagen links, tips en bruisende nieuwe kruibestuivingspotenties.


admin

3 COMMENTS
 • zeppo

  en je kwam nog iemand tegen
  ik hap even naar adem
  (zie mijn log)

 • Saranna

  Klopt!
  Heel gaaf trouwens. We waren het ernstig eens…
  En wat betekent dat voor jou?…….

 • zeppo

  OT: in reactie op de reactie: nee ik vond het heel leuk om te horen, was alleen verbaast van het toeval;-)

Comments are closed.