Eline Vere en New Audiences

Vandaag mijn vuurdoop in de culturele marketing op een internationale conferentie met als topic “new interactive audiences” en dat in de koninklijke Schouwburg van Den Haag die ik toch voornamelijk associeer met de pychologische disposities die Couperus daar ooit aan Eline Vere toeschreef.

Ik schreef me wezeloos op de bijeenkomst, vanwege nieuwe dingen voor mij, maar ook vanwege allerlei tips en links die voor de projecten van mijn werk van belang kunnen zijn.

Legde veel contacten, poetste mijn engels als voertaal van de conferentie weer stevig op door met veel engelstalige mensen te spreken. Bleef bijgevolg ook te lang hangen op het sociale programma waardoor ik nu te laat in de stoptrein naar Amsterdam zit.

Morgen dag twee van de conferentie. what’s next?


admin