Pfffff:):)

Vandaag deed ik moeilijk, of juist niet?
Na 150 van dit soort vragen weet ik even niet zoveel meer, of preciezer, ik weet op dit moment even beter wat ik niet weet dan wel.
Voorbeelden van http://www.123test.nl/

Geheel op eigen vezoek had ik vandaag in het kader van mijn loopbaanadviestraject een assessment.

Ik ervaar dat traject en ook het assessment van vandaag als een cadeautje….(Maar ja als je voor je verjaardag een ingewikkeld bouwpakket krijgt dat je graag wilt hebben, zit er toch na het aannemen en uitpakken wel een nog wat bewerkelijk en soms lastig traject achter het ontvangen aan).

Van negen tot vijf onderworpen aan een keur van testen, vragenlijsten en praktijksimulaties met acteurs.
Mijn eerste keer: sowieso een feest dat je dit een keer voor je eigen ontwikkeling kunt doen voordat je in het kader van een selctiegesprek aan zo’n assessment wordt blootgesteld, al was het een vermoeiend, enerverend en aardig “out of the comfortzone” feestje.

Het grootste gedeelte van de dag zat ik in een testzaal met nog een aantal mensen wat mij helaas verhinderde om onbedaarlijk in de lach te schieten bij sommige vragen (op de vraag hoe graag ik me aan fatsoensnormen wilde houden scoorde ik toch op een 1-10 schaal boven de 5 en dan moet je dat ter plekke wel waar maken, vind ik):

1 verhoudt zich als dokter als 2 tot secretaresse
1) verpleegster, hospitaal, medicijn, recept (geloof ik)
2) stenotypiste, directeur, kantor, agenda (geloof ik)

Hoeveel mensen zouden hier verpleegster +dokter en secretaresse+ directeur ingevuld hebben, en zou dat werkelijk fout zijn?
Mocht het toch goed zijn, dan ben ik in ieder geval tevredener met mijn stereotiepontkennende hospitaal-dokter, kantoor-secretaresse.

De praktijksimulaties met acteurs waren erg leuk maar toch wel spannend (eng?) om te doen en hier leek Real Life mij ter plekke toch een stukje comfortabeler dan “on stage”‘, bewonderenswaardig hoe goed die acteurs de act “nurks en wat mot ik van jou nou aanemen” kunnen spelen terwijl voor jou zowel het in de lach schieten als wanhopig het hoofd in de schoot werpen nu net even geen uitvoerbare opties zijn.

Bij terugblik wordt dat steeds leuker.

Vraag 201:

Johnny Halliday, Que Je T’aime
Andr


admin

3 COMMENTS
 • Michel Klijmij

  Hoi Saranna, er zit iets fout in je weblog waardoor stukjes code bij plaatjes naar smileys worden omgezet. Zie Planeet GroenLinks. Is wel een raar gezicht.

 • Saranna

  Hoi Michel,

  Jij dacht ze wil vast nog wel een puzzeltje?
  Ik zie wat je bedoelt, ben benieuwd waar het door komt want heb volgens mij nergens aangezeten. Die zoeken we op en bedankt voor de waarschuwing.

 • Michel Klijmij

  Iets met automatische smileys waarschijnlijk. Even zoeken naar de optie “Laten we blij zijn! Dynamiek! Toch?”

Comments are closed.