Ze Hyves niet maar ze Hyped wel

Genoeg van je standaard TomTom-stem? Nu wijst Femke je de weg. Natuurlijk zoals je van haar gewend bent: Duidelijk, maar met gevoel voor humor. Je kunt Femke Halsema installeren op je TomTom routeplanner.

Altijd de juiste weg met Femke Halsema. Dat is nu mogelijk voor alle bezitters van een TomTom routeplanner. Femke heeft een tekst ingesproken die je gratis kunt downloaden op je eigen routeplanner. Op de website is tevens een voorproefje te beluisteren. Je zult het zien: links kan best goed leiden.

Zie: Femke on Tour

Genoeg van je standaard TomTom-stem? Nu wijst Femke je de weg. Natuurlijk zoals je van haar gewend bent: Duidelijk, maar met gevoel voor humor. Je kunt Femke Halsema installeren op je TomTom routeplanner.

Altijd de juiste weg met Femke Halsema. Dat is nu mogelijk voor alle bezitters van een TomTom routeplanner. Femke heeft een tekst ingesproken die je gratis kunt downloaden op je eigen routeplanner. Op de website is tevens een voorproefje te beluisteren. Je zult het zien: links kan best goed leiden.

Ik vind hem erg leuk, heb eenTomTom en auto dus heb haar ook geinstalleerd, maar het stelt mij wel voor een dilemma:

Ik ben gek op de gadets van GroenLinks.

Mijn GroenLinks fietstassen gebruik ik dagelijks, die dwingen mij tot consuminderen omdat ze kleiner zijn dan mijn vorige fietstassen en er dus minder boodschappen in passen: als ik echt meer nodig heb dan er met vernuft in te passen valt, moet ik dus extra fietsen, niets mis mee.

Maar wat nou als je bijna geen auto rijdt, je geen hybride verantwoord mobiel hebt zoals Femke in het verkiezingsspotje wel, maar je toch graag door Femke laat leiden, meer rijden? Nee toch!

Wat dan?

Ik kom tot twee voorlopige adviezen:

  • Geniet van Femke, maar rijd met mate
  • Ontwikkel onmiddelijk de Femke on fiets TomTom en bied iedereen die om die reden een fiets TomTom aanschaft:

a) een gratis te verspreiden campagnepakket voor GroenLinks aan: hoe meer je fietst en plakt, hoe meer je van Femke geniet en hoe meer je de anderen nog onwetenden de mogelijkheid biedt om medegenieter te worden.

b) een prominente rol in de Femke aan het stuur, dl 2 campagne (op de fiets langs stoute plekken, per boot langs Linkse Lente Idealen of te voet de paden op en de lanen in).


admin

2 COMMENTS
  • Gijsch

    Je kunt je tomtom ook op de fiets gebruiken, zelfs op wandelpaden! Dus dat kan zelfs met de huidige stem van Femke.

  • saranna

    klopt natuurlijk, mijn bluetooth gps doet t niet daarom had ik die optie verdrongen, toch maar weer eens wat aan doen als het tot dit soort gegevensverlies in mijn geheugen leidt.

Comments are closed.