Achterstallige Kerstboom

Tja, het voelde een beetje als het aftuigen van de kerstboom:

de verkiezingsposter met Femke weghalen, wel weer zicht door het raam

een aantal verkiezingsgerelateerde links van de website halen (ik genoot er wel van)

een volle wasmand met niet uitgepakte Computables, post en andere papieren sorteren. legen en opruimen.

Veel mocht weg, maar pijnlijk was het wel.

Dit weekend kreeg ik foldertjes aangeboden, mijn eerste reactie “jamaar de verkiezingen zijn voorbij” getuigde van een bewustzijnsversmalling want je kunt ook best folderen voor Vodafone, korting in het jubilerend warenhuis en nog veel meer.

Als beloning voor het achterstallig ruimen een groter bureau waar nu keurig gesorteerde stapeltjes liggen: stukken voor de Raad van Toezicht, rekeningen, te versturen foto’s en nog een enkel actiepuntjes.

Mijn kamer lijkt wel netjes en dat was hoog tijd.

Ik ben weer bij, ik ben er weer bij.


admin